Hra "Řetězec"

 

Ahojky děvčata,

máme novou hru, jmenuje se Řetězec a pokud pravidelně projíždíte diskuzi klubu, pak si možná vzpomenete, že se tam o ní před pár týdny mluvilo. Ale abych nejen osvěžila vaší paměť, povím vám teď, o co se jedná.

Hra Řetězec je jednoduchá. Jedná lady vykopavá, vymyslí si outfit a ten uloží do galerie. Lady, která je na řadě po ní, si outfit prohlédne a vymyslí vlastní outfit s tím, že musí použít jednu věc z outfitu té předchozí. Může jít o cokoli - boty, účes, šperk, sako - dalo by se využít i líčení, pokud by ladynka neměla v šatníku nic, co použila první lady. No a třetí lady by postupovala stejně, akorát by použila jednu věc z ouftifu druhé lady a tak pořád dál.

 

Například: na obrázku vykopávala Lili Cristal, a Lucie Krasnonová, která byla druhá si zvolila šátek, jako věc, kterou použije také. Já jsem si z outfitu Lucky zase vybrala prstýnek a stvořila vlastní outfit.

 

Hra bude mít zpočátku pevné pořadí. Tedy Ladynky, které chtějí hrát se musí přihlásit, buďto prostřednictvím diskuze v klubu, nebo ještě lépe prostřednictvím diskuze tady pod článkem. (Tady pod článkem je to lepší, protože se komentáře neztrácí, jak je tomu v případě diskuze ve hře.)

 Můžete také využít pár akcí:

Například máte-li outfit hotový a předáváte štafetu, řekne lady, která po vás následuje, že "má babu". A pokud jste na řadě a víte, že nebudete mít během dvou dnů čas na vytvoření outfitu, měly byste předat štafetu i tak dál, s tím, že řeknete tomu, kdo následuje, čí outfit má použít. Samozřejmě pokud máte čas udělat svůj outfit, pouze vám nevyhovují věci, které předchozí lady použila, můžete předat štafetu také, nebo naopak poprosit ladynku před vámi, aby se převlékla. Je to jen o diskuzi. Věřím, že pravidla se časem upraví tak, aby to bylo ke vší spokojenosti. Tak co? Chcete hrát?

Chcete se přihlásit do hry?

<a href="https://montblancpens.lakecerr.com" title="mont blanc pens for sale"><strong>mont blanc pens for sale</strong></a>
[url=https://michaelkors.actis-datta.com][b]michael kors watches[/b][/url]
https://louisvuittonoutlet.roter-turm.com louis vuitton handbags

https://tiffanyandco.lakecerr.com

Přihláška

Já bych se také ráda přihlásila ale nevím , jestli to půjde když nejsem v klubu....

:( :(

1

Budu hrát ale bylo by lepší mi dát babu dneska nebo zítra protože potom zase nebudu dva dny na počítači,Ale je to fakt super hra.

řetězec

Rada bych se také zúčastnila...
Děkuji moc :) :) :)
s pozdravem MM11

Aktualizace pořadí


1. Žozet
2. Lili Cristal
3. Lucka Krasnonová
4. Ella.1
5. Carla Beauty
6. Eliskasimi
7. Lilianne
8. Alexandra Miramda
9. Bloom11
10. Makimachr11

Nezapomeňte si outfity uložit do galerie!!!!

retazec

a kedy idem mi napiste do soukrome spravy prosim

retazec

ahoj tiez chcem hrat

řetězec

ahoj, taky to zkusím :-)

řetězec

Přihlašuju se taky!:))

řetězec

budu hrát

Přidat nový příspěvek

Odkaz na nový web:                    https://beroselikeus.blogspot.cz